marți, 31 august 2010

ღMasca de lutღ

                       Vantul inceputului de toamna imi biciuie pielea alba ca a florilor de ciresi .Tin cana cu lapte fierbinte in mana mea rece .O frunza ruginie se desprinde si cade pe iarba care si-a inmuiat varful in aurul verii..Incep sa alerg pe covorul subtire de frunze multicolore .Alerg ,alerg gandindu-ma la tine .Si parca am fi amandoi ,descoperind universul ,dincolo de bariera groasa a necunioscutului ,a fricii si a necredintei .Imi atingi obrajii rosi si te uiti fix in ochii mei .Te plac ,ma placi ,ne placem .Imi amintesc ca nu esti real ,esti doar cosmarul de aseara ce porti o masca ...o masca groasa de lut .
                       Sunt defecta in complexitatea mea ,sunt ireala in imaginatia ta ,sunt prototipul iubirii noastre de mult uitata...sunt doar eu ,mai puternica decat oricand .Imi amintesc cum ne-am cunoscut ,sub vita de vie si-am umplut un cos cu striguri .Moment fantastic petrecut impreuna ,poate singurul ,acum nu mai esti si nu mai vreau sa fi.

5 comentarii:

  1. thank you for visiting my blog, I find your articles very well written, with a real talent and I 'll will also you follow with pleasure ...
    Bye Mahon !

    RăspundețiȘtergere
  2. de azi e...
    ...septembrie...
    Cat de senin e cerul noptilor de septembrie!
    Se aduna toate stelele si vin aproape , le privesti in ochi si te minunezi de frumusetea lor cosmica, se rotesc in constelatii si cad incandescente si maiestuoase!
    Cerul sarbatoreste debutul toamnei, e sarbatoarea stelelor cazatoare...

    Rasaritul soarelui intrerupe minunea noptilor si anunta ziua...
    Bogatia de nuante care invadeaza timpul inca nepecetluit de toamna, imi da speranta ca intr-o zi voi capata talent la desen si voi face combinatii inimaginabile de culori!
    Si poate, intr-o zi frumosul din mine v-a avea un nume, si v-a face viata partasa la deconspirarea sufletului...

    ...septembrie...
    Incepe un nou anotimp... sublim si inegalabil... asa, ca viata!

    Multumesc pentru cometariu...Sa stii ca zambesc doar ca cei din jurul meu imi ucid des zambetul oricat as lupta.te mai astept cu mult drag si pe viietor...Si tu scrii frumos si profund.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cadar Katalin si eu iti multumesc .Exista oameni ec fura zambete ,dar si persoane care le ofera .Apropiete de cei care le ofera .O seara buna in continuare.

    RăspundețiȘtergere