joi, 26 august 2010

ღInceputul bloguluiღ

             Inca nu stiu de ce l-am facut ,am vrut sa existe un mod de a comunica cu toata lumea ,un mod prin care sa-mi fac intelese gandurile si sa-mi impartasesc ideile cu voi toti.Imi place sa scriu despre viata ,despre lume ,despre infinit si marginit. Ce e marginitul? Imaginea pe care o avem despre un anume subiect ,incapatanarea de a nu gandi mai mult ,egoismul de a crede ca avem dreptate doar fiindca suntem mai in varsta decat un copil sau marginile vietii.Insa infinitul este cu totul captivant ,plin de mister .Sunt atatea intrebari pe care mi le-am pus referitoare la absolutul neatins ,cum sa-l ajungem? Cum sa vedem ce nu cunoastem?Dar sa simtim? Oare acele setimente senine sau acele dureri sufletesti fac parte din infinit? Poate ...poate nu .

             Nu v-ar place sa ajungeti pe luna? Acolo sa puteti respira?Cum ar fi viata voastra pe luna?Ar fi mai buna?Mai plina de culoare? Poate...poate nu .Iubesc luna plina ,ma uit la ea cu insistenta si astept un semn ,un semn ca divinitatile exista ,singurul motiv pentru care as crede asta e luna si soarele cu schimbul lor  neobosit de enrgie si dansul nesfarsit in jurul pamantului.Deci viata exista si-n planete si-n stele. .

Un comentariu:

  1. cred ca pana acum ai reusit sa iti dai seama de ce l-ai facut ...pt ca scri foarte frumos ceea ce simti.... uneori ma regasesc in ceea ce scri...sa ai o zi frumoasa :*

    RăspundețiȘtergere