luni, 13 august 2012

ღPortretღ

                



           O privesc si ma infior,cum poate sa fie asa frumoasa?Eu i-am cerut sa o desenez,dar acum nu-mi pot lua privirea de la ea.Trebuie sa incerc totusi sa fac macar o linie,iau creionul,dar mana imi tremura ca in fata unei zeite.Nu sunt demna sa o desenez,nu exista om demn sa deseneze o zeita, e mult deasupra noastra,mult prea deasupra.Nu e un inger,e un demon,altfel nu mi-ar chinui privirea cu frumusetea ei falsa....

             
         Avea ochii mari si negri iar buzele subtiri si roz o faceau sa arate ca un copil gingasi si totusi,uneori te priveste cu flacari in ochi,atunci nu mai e un copil,ci cel mai aprig dusman.Fata alba lipsita de imperfectiune pare ireala,construita din portelan,nu din piele si parul il tine strans la spate cu o clema ce-l opreste parca sa se razvrateasca,i-as vedea parul lund-o in toate directile ,lovind in stanga si in dreapta,dar plasticul nemilos il tine bine ca in inchisoare.

        Modul in care arata un om spune ceva si despre personalitatea lui?

19 comentarii:

  1. Spune ceva, dar ”nu judeca o carte după copertă”.
    Nu fiecare avem un corp perfect, dar fiecare putem să ne aranjăm.
    Asta nu înseamnă că cine are un corp perfect are o personalitate perfectă, nici invers nu e valabil.
    Ceea ce e în interior dă valoare exteriorului, părerea mea.
    O zi plină de frumusețe îți doresc! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da ,dar de obicei interiorul isi spune parerea si la exteriorul unui om,de obicei un om cu un interior frumos va avea un exterior demn de incredere,nu neaparat frumos,ci demn de incredere.

      Ștergere
  2. Eu zic ca nu. Dar sunt foarte multi care te judeca dupa acest amanunt: aspectul..din pacate dupa parerea mea...pentru ca nu poti sa'ti dai seama de caracterul unei persoane si de tot prin ce trece el doar privindu'l la exterior fara macar sa'i vorbesti de cateva ori

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,evident ca fizicul nu spune prea multe despre personalitate,dar putem totusi sa ne dam seama cum e un om cu o singura privire,nu-i putem descoperi intreaga personalitate si cu siguranta nu putem sa ne dam seama prin ce trece( asta nu ne dam uneori seama nici daca vorbim zilnic cu un om),dar putem descoperi daca e un om ingrijit,daca se machiaza excesiv fiind complexat de anumite defecte fizice sau doar pentru ca asa se simte mai frumos/a.Eu cred ca o singura privire e deajuns ca sa-ti dai seama daca merita sa cunosti un om sau nu.Evident nu trebuie sa-i judecam pe oameni dupa defecte fizice(un nas mare),dar e dreptul nostru sa ne ferim de oameni care par murdari si periculosi.

      Ștergere
  3. Bineinteles, chiar daca nu spune prea multe si nu poti sa iti dai seama ce fel de persoana este numai dupa aspectul fizic.
    Dar poti recunoaste usor o persoana careia ii pasa de cum arata, obsedata de fashion sau de slabit... etc numai privind la ea:). Parerea mea.

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  4. Fizicul... este ca un prim drum spre cunoasterea unei persoane, este ceea ce vedem si ceea ce percepem prima data, daca o persoana e imbracata extravagant putem sa ne dam seama in mare ce fel de om este, daca are o tinuta decenta sau daca socheza prin aparitiile sale. Machiajul, hainele, pantofii, accesoriile si mai ales privirea pot dezbra o persoana si ii pot dezvalui personalitatea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Desigur .Dar uneori aparentele inseala.Intr-adevar ,conteaza si frumusetea exterioara.Insa frumusetea adevarata nu inseamna a avea cea mai frumoasa piele sau cea mai frumoasa fata.Inseamna a avea o inima pura.

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu spune nimic, dar arata multe. Suna absurd? Ce e normal pana la urma in lumea asta?!

    Foarte sensibila postarea ta. Imi place. Reuseste sa ne sensibilizeze putin acolo inaintrul nostru. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,cam asa gandesc si eu,mai exista normalitate?A existat vreodata?
      Multumesc mult.

      Ștergere
  8. nu spune nimic. aparantele insala, stim cu totii asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Evident ca aparentele insala,dar un om se imbraca in functe de gusturile sale,asa ca macar poti sa vezi ceva din ceea ce ii place unui om doar privindu-l.
      O zi frumoasa in continuare :*

      Ștergere
  9. Consider ca atat fizicul cat si interiorul tau arata cine esti.
    Doar ca uneori oamenii pun mai mult accent pe fizic, uitand esentialul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu cred ca oamenii pun mai mult accent pe fizic,cred ca un om cauta si frumusete interioara,dar mai ales inteligenta in spatele unui fizic.Tocmai faptul ca atat de multi ati comentat ca interiorul e important,imi demonstreaza de oamenii nu pun accent doar pe fizic.
      Multumesc pentru comentariu,o zi frumoasa in continuare.

      Ștergere
  10. Da spune daca privesti din toate unghiurile...

    RăspundețiȘtergere
  11. Parerea mea e ca de cele mai multe ori spune ceva si des spune adevarul .
    Uneori noi ne prezentam intr-un anumit fel pentru a ne crede ceilalti asa sau pe dincolo .

    RăspundețiȘtergere
  12. Astăzi este cea mai fericită zi din viața mea, am încercat toate mijloacele posibile pentru a rămâne însărcinată timp de peste 8 ani după ce m-am căsătorit cu soțul meu iubitor, dar nimic nu a funcționat pentru mine până când am întâlnit un prieten foarte bun de-al meu care m-a îndrumat către Dr Dawn acuna. , i-am scris Dr. Dawn acuna pe Whatsapp și i-am explicat situația mea, mi-a dat lumile ei și mi-a promis că mă va ajuta, am făcut tot ce mi-a cerut, am fost la spital la 4 săptămâni după vrajă și doctorul a spus că sunt însărcinată, asta a adus bucurie gospodăriei mele, în sfârșit am copilul meu frumos, acum sunt o femeie căsătorită fericită, toate mulțumesc Dr. Dawn acuna, contactați-o pentru orice fel de soluție,
    * Daca vrei sa ramai insarcinata.
    * Dacă doriți să opriți avortul spontan.
    * Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    * Dacă vrei să ai o casă fericită.
    * Dacă vrei noroc sub orice aspect.
    * Dacă aveți probleme cu vaginul/penisul.
    Ea te va ajuta imediat.
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere