sâmbătă, 4 august 2012

ღ Frumusetea vietiiღ

                 



                 Frumusetea vietii vine din a nu simti durere,a privi pasarile ce zboara,a asculta sunetul valurilor linistitoare,a vedea cerul albastru cu stele stralucitoare,dar cel mai mult vine din a nu fi singur,ceea ce inseamna ca a nu simti durere e deja o regula incalcata.Cum putem trai in colectiv fara a ne influenta trairile,fara a ne oferi unul altuia durere,frica,dar si siguranta si iubire,nu putem,asa ca ne alegem doar acel grup de oameni care sa ne ofere fericire.Dar stai putin,care dintre cele doua categorii ne ofera fericire?De unde stim noi ca siguranta si iubirea inseamna fericire?Siguranta si iubirea oare nu indeamna spre o lipsa a grijilor,oare  nu indeamna spre o viata plictisitoare?Cate carti,filme si melodii palpitante ar fi lipsit de pe rafturile noastre daca ar fi existat doar siguranta si iubire,asa ca poate nu avem nevoie doar de ele,ci de putin din de toate si tristete,bucurie,durere,aventura,asa ca nu mai sperati la o viata perfecta!Caci o avem deja,o viata perfecta nu inseamna o viata fara griji,ci o viata asa cum e ea,o viata intreaga ce lasa loc tuturor posibilitatilor,ce ne surprinde si ne doboara ca dupa aceea sa ne urce din nou in leaganul ce zboara in sus si-n jos.Perfectiunea e in tot.

         Frumusetea vietii e in tot,e in iubire,magie,copilarie,prietenie,dorinta,clovni,parcuri de distractii,responsabilitate,alegeri,idealuri,vise,cariera,dar mai ales in AER,iar fericirea e in frumusete.Asa ca va invit sa luat o gura mare de AER si sa fiti fericiti!Care e momentul in care ati fost cei mai fericiti?

7 comentarii:

  1. Momentul în care am fost cea mai fericită?
    Hm...
    atunci când aveam şase ani şi a venit mama mea după câteva luni de stat în Austria şi mi-a adus un baby born. Era un soi de păpuşă ce semăna cu un bebeluş care mânca, făcea pipi şi alte chestii:)) De unde era să ştiu că ea va pleca iar şi eu voi rămâne cu baby bornul? Fericirea se află în neştiinţa clipei...
    Asta din copilărie.

    Mai curând am fost cea mai fericită când am descoperit o persoană foarte dragă, care a devenit rapid mama mea de suflet. O iubesc enorm şi ştiu că mereu îmi va şterge lacrimile atunci când nimeni nu va fi acolo.

    Alte momente de fericire nu prea am... Nu am experimentat-o prea mult!

    Îmi place articolul,
    te pup mult!

    RăspundețiȘtergere
  2. Momentul meu de fericire maxima? A fost unul mai lung...a inceput pe 30 noiembrie 2009 si s'a sfarsit pe 10 noiembeie 2010...toata perioada asta a fost cea mai fericita din viata mea pana acum. Pe 30 noiembrie 2009 nu stiam asta, dar a fost cea mai frumoasa seara...iar dupa'amiazxa zilei de 10 noiembrie 2010 stiam ca va fi una extrem de fericita si asa a fost, dar a fost si noaptea in care totul a disparut...iar toata perioada dintre cele 2 date a fost una minunatat chiar daca au fost si cateva momente(nu mai lungi de ore) de tristete

    RăspundețiȘtergere
  3. Superbă postarea, plină de energie pozitivă. Cel mai fericit moment al meu...nu ştiu exact, sunt multe, dar de obicei când sunt cu familia sau prietenii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca cea mai fericita am fost cand eram copil.Eram fericita,doar ca n-o stiam:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Exista mii si mii de momente, frumusetea vietii se afla in tot ...

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce mult îmi place postarea asta!:x Viaţa e într-adevăr foarte frumoasă dacă ştii s-o trăieşti şi dacă ai alături de tine persoanele potrivite.

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt multe momente...tot ce trebuie este sa traim clipa !Timpul nu-l putem tine pe loc.

    RăspundețiȘtergere