joi, 23 iunie 2011

ღGandire de adolescentღ

                       
                                   Poate ca e gresit sa devenim niste genii ,poate pentru unii e imposibil ,pentru altii o incercare pana cand vor reusi.Eu stiu ca nu vreau sa fiu un geniu ,stiu ca nu are rost sa ma stresez cand faptul ca devin un geniu necunoscut nu imi va schimba cu nimic lumea,dar totusi unele intamplari intrec norma obisnuita de prostie ,nu vreau sa fiu nici chiar atat de "desteapta".
                                In viata imaginara orice e posibil ,asa ca pot sa marturisesc si sa va rog sa pastrati secret,sa nu-l spuneti la nimeni ca ma supar pe voi,secretul meu este faptul ca pot sa deveni invizibila ,nu stiu cum ,n-am incercat niciodata sa aflu ,dar pot,insa hainele nu le pot transforma ,ci doar propriul meu corp.
                            Viata de liceu ,tarfe pe care nu le suportam ,sportivi pe care ii adoram ,toti stim de aceste mici obstacole care stau intre un adolescent si o viata reala ,avem nevoie de ele.Ca tot spuneam de micutele fete pe care nu le spurortam ,ne sunt rivale ,sunt mai pricepute ,mai frumoase sau au mai mult succes ,daca ar fi unul din aceste motive as spune :" asta-i viata " ,dar nu ,eu n-o suportam pentru ca se credea mai desteapta decat mine ,n-am zis niciodata ca nu e ,insa mi-a fost demonstrat ca nu e.Intr-o dimineata ,aveam scutire ,nu trebuia sa ma duc la ore si oricum nu aveam de gand sa ma duc ,m-am transformat in starea mea transparenta si am inceput sa umblu pe coridorul scolii.Ma simteam stingher ,asa cum te simti atunci cand nici o haina nu-ti acopera corpul ,e aproape imposibil sa te obisnuiesti cu senzatia ,dar stiam ca nimeni nu ma putea observa ,doar daca ma loveam accidental de cineva.Simteam vantul pe corpul meu incolor pe care nimeni nu avea cum sa-l observe.M-am apropiat de geamul  clasei in care invata scorpia, intotdeauna ma privea de sus ,ah ce moment umilitor pentru ea urma sa se intample.Dupa o ora ingrozitoare de geografie in care profesorul isi batuse joc de ea punand-o sa arate Resita pe o harta a judetului Valcea ,iar ea nu si-a dat seama ca nu era harta Romaniei si s-a dus prostita langa harta cautand concentrata ,am intervenit eu,umilind-o si mai mult .Dupa ce profesorul parasise clasa punandu-i nefericitei un 4 ,elevii au deschis geamul pe care m-am straduit sa intru si fara a ma gandi i-am desfacut cureaua nesuferitei lansadu-i pantalonii sa alunece,dezgolind niste chilotei cu stelute si inimioare ,poate firea ei malefica are si o parte romantica si deosebita ,poate ,poate nu.Cred ca a avut o zi horror ! Sper sa mai aiba ,n-o suport,iar faptul ca nici ea n-o face ,ma determina s-o urasc mai tare.Insa sa nu uitam ca roata se poate schimba oricand ,iar cu cat ma aventurez mai mult in a fi o adolescenta razbunatoare la fel ca toate celelalte cu atat exista sansa ca viata sa ma plesneasca,insa asa e viata de liceu ,minunata ,frumoasa ,inconjurata de priteni ,dar si de dusmani ,insa la revederea de 20 de ani ,vom uia de tot si de pritenii nostimi si de dusmanii insuportabili...As vrea in schimb sa mai am 10 dusmani ,dar sa-mi ramana tot acelasi numar de  priteni reali ,insa life is life and it must continue with our agreement or without it.

                Cam asa vedem viata cand suntem in liceu ,nu toti ,fiecare e unic :D.Cu totii ne-am dori sa ne razbunam pe persoanele care ne-au facut un" rau" imaginar sau nu , uitand ca si ele au aceesi parere despre noi si ca singura cale pentru a se evita un "razboi" ar fi impacarea.


                 Ce parere aveti despre adolescenti?

35 de comentarii:

  1. Adolescentii stiu sa surprinda cel mai bine culoarea vietii:].

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place postarea.
    Ce cred despre adolescenti? The best!:X

    RăspundețiȘtergere
  3. :)) Amuzanta postarea ta sa stii:)
    Uite eu nu prea am avut conficte de genu' :) am avut o cearta cu o tipa pentru ca era geloasa ca fostul ei imi spunea ca ma iubeste :) hahaha :))
    Dar nimic deosebit:)

    Adolescentii, hmmmv:) cam zvapaiati:D in rest ok:D

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. mi-ai reamintit cateva clipe de mult traite, poate o sa le povestesc candva... sau poate nu...

    RăspundețiȘtergere
  5. a fost tare:))
    adica ce parere am despre mine :))
    pai eu cred ca adolescentii gandesc uneori c aniste copii si pun prea mare atentie pe unele lucruri care de fapt sunt foarte mici si nesemnificative...

    RăspundețiȘtergere
  6. adolescenta ..da da da sau adolescentii da da da:))foarte frumoasa postarea:D

    RăspundețiȘtergere
  7. unii dintre ei sunt atata de altfel fata de cum am fost eu
    altii stiu sa traisca din plin
    altii sunt profunzi

    RăspundețiȘtergere
  8. Adolescenţii...pescăruşi în zbor...

    RăspundețiȘtergere
  9. Pai trebuie sa te accepti asa cum esti. Nu prea ai cum sa fii perfect, dar daca esti insetat de perfectiune nu ajungi nicaieri;).

    Oricum, daca tu nu te placi asa cum esti, cum sa te accepte si sa te placa ceilalti?:D

    Ma refer la comentariul tau de la postarea mea:].

    RăspundețiȘtergere
  10. cum e prima zi de liceu? ti-o mai amintesti? ....

    RăspundețiȘtergere
  11. unii nu mai sunt adolescenti inca de la varste prea fragede.. viata i-a obligat sa se maturizeze prea repede.

    RăspundețiȘtergere
  12. adolescenta reprezinta o parte importanta a vietii,care este frumoasa datorita faptului k este pentru prima data in viata unui om cand se confrunta constient cu necunoscutul:P nu stiu daca ai inteles ce am vrut sa spun dar nu conteaza,necunoscutul acesta da farmec adolescentei...si ai nevoie doar de un prieten adevarat pt a putea ''infrunta'' o armata de dusmani...nu cred k e cazul dar asta e realitatea..si inca ceva..razbunarea e provocata de ura si cum ura e cel mai penibil sentiment uman(doar oamenii urasc) nu are rost sa intervina in frumusetea vietii ! nu prea are legatura ce am scris eu cu ce ai povestit tu dar nu conteaza e frumos modul in care ai descris adolescenta:* :X

    RăspundețiȘtergere
  13. Adolescenta este ce mai frumoasa perioda din viata noastra.

    RăspundețiȘtergere
  14. Am o rugaminte.. poti te rog sa intri si pe la mine sa citesti si sa-mi lasi cateva pareri ? :o3
    Interesant blogul, sa stii. :">

    ~♥.

    RăspundețiȘtergere
  15. Adolescentii sunt rebeli, dependenti de libertate.

    RăspundețiȘtergere
  16. Cred ca atunci cand esti adolescent simti mai bine gustul vietii si vezi viata cu alti ochi. Este perioada cand nu mai obosesti si tot timpul mergi inainte. adolescenta e ca si o surpriza placuta care apare in fiecare zi.

    RăspundețiȘtergere
  17. buna, intra te rog aici : http://blogdepremii.blogspot.com/
    am ceva pentru tine, sper sa-ti placa!

    RăspundețiȘtergere
  18. stii ce mai vreau sa-ti spun:D ca nu mi-am dat seama ca am pus numele la fel cum ai tu cu inimioare, si ma simt cumva aiurea, tot am zis ca-ti zic si n-am ami zis:D
    scuze..l-am schimbat:*

    RăspundețiȘtergere
  19. £avinia εїз: Nu-ti face griji nu ma deranjeaza ,poti sa-ti pui numele asa cum iti place :D

    RăspundețiȘtergere
  20. Sa fi adolescent, cea mai grea etapa si totusi cea mai frumoasa din viata, pentru ca numa odata in viata suntem adolescenti si trebuie sa profitam de fiecare moment in care inseamna sa fi tanar. ^^

    RăspundețiȘtergere
  21. De acord cu Goda,spor la postari:*

    RăspundețiȘtergere
  22. Unknown_avenger_93 :Nimeni nu e fan in afara de tine :* ,postari noi cand incepe scoala,vara nu e anotimpul in care sa am inspiratie:D.

    RăspundețiȘtergere
  23. frumoase postari! sper sa mi te alaturi pe noul blog http://mysecondnamestyle.blogspot.com/
    o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  24. stai linistit , nu te paste pericolul . nu devii asa , ci te nasti :)))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  25. Funny...si imi place...cat despre adolescenti...fac parte din categoria lor dar nu sunt de accord cu ei...dar sunt de acord cu tine!

    Bafta la blogarit,poate arunci un ochi si la mine!

    RăspundețiȘtergere
  26. Adolescenti? Oameni care incerca noul,curiosii in genaral,cei ce sufera ,rad caterinca,cola,seminte,lacrimi,muzica,maturizare. Cam astea ar fi doar cateva cuvinte.

    RăspundețiȘtergere
  27. Doresc ca 2012 sa fie pentru tine un an plin de bucurii, de multumire si de pace.

    RăspundețiȘtergere
  28. Astăzi este cea mai fericită zi din viața mea, am încercat toate mijloacele posibile pentru a rămâne însărcinată timp de peste 8 ani după ce m-am căsătorit cu soțul meu iubitor, dar nimic nu a funcționat pentru mine până când am întâlnit un prieten foarte bun de-al meu care m-a îndrumat către Dr Dawn acuna. , i-am scris Dr. Dawn acuna pe Whatsapp și i-am explicat situația mea, mi-a dat lumile ei și mi-a promis că mă va ajuta, am făcut tot ce mi-a cerut, am fost la spital la 4 săptămâni după vrajă și doctorul a spus că sunt însărcinată, asta a adus bucurie gospodăriei mele, în sfârșit am copilul meu frumos, acum sunt o femeie căsătorită fericită, toate mulțumesc Dr. Dawn acuna, contactați-o pentru orice fel de soluție,
    * Daca vrei sa ramai insarcinata.
    * Dacă doriți să opriți avortul spontan.
    * Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    * Dacă vrei să ai o casă fericită.
    * Dacă vrei noroc sub orice aspect.
    * Dacă aveți probleme cu vaginul/penisul.
    Ea te va ajuta imediat.
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere