sâmbătă, 7 mai 2011

ღInchisoarea trandafirilorღ

                 Parul lung imi acoperea umerii subtiri care se zbateau sa scape de tepii trandafirilor care imi intepau pielea adanc lasand o urma de sange mov...De ce mov? Nu conteaza.Incheietura mainii imi era fixata si nu mi-o puteam misca ,mi-as fi eliberat mainile cu trei cuvinte :" nu vreau asta" ,dar stiam ca pot suporta turnul inalt cu peretii acoperiti de trandafiri ce se miscau spre mine ca sa ma acopere intr-o rochie de spini ,decat sa suport gandul ca o sa traiesc fara acest sentiment : iubirea ,asa ca am ramas prinsa acolo ,toti suntem prinsi in inchisoarea iubirii ,se presupune ca-i frumos acolo ,flori ,roz ,turnuri ,palate si un print ,chiar asa e ,dar florile sunt trandafirii cu spinii puternici ,rozul = toate celelalte culori pe care noi le vedem roz printr-o iluzie ,caci asa-i iubirea ,turnurile sunt urcusurile vietii dupa care poti si sa cazi ,iar printul este un simplu om care ne "minte" pentru al idolatriza.

ACEASTA E VIZIUNEA MAI PUTIN FRUMOASA DESPRE : iubire!
Ati simtit vreodata ca va aflati in inchisoarea trandafirilor ascutiti si nu puteti evada? Dar nici nu voiati sa evadati pentru ca va placea? Cum este aceasta " inchisoare " pentru voi?

13 comentarii:

  1. eu nu am simtit dar mi se pare destul de ciudat sa fii inchis si sa iti placa :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Superb!:]

    Eu nu am simtit asta, am simtit doar cum trandafirii sunt capturati in inchisoarea din mine:]. Eu vroiam sa le dau drumul, pentru ca ma intepau ghimpii lor, dar n-au vrut sa iasa:[.

    RăspundețiȘtergere
  3. Insa am vazut cum ma apropii de o inchisoare ca aceasta,dar nu,nu am riscat...am fugit de ea

    RăspundețiȘtergere
  4. da am fost acolo ..e iubirea...si chiar daca ma intepa inima vroia sa evadeze, dar sufletul NU . II era atat de bine sufletului acolo, dar dupa FOARTE MULT timp am convins sufletul sa plece...

    RăspundețiȘtergere
  5. Oare au si trandafirii suflet?:] Cum a spus Paolla, ca sufletul nu vroia sa plece. Probabil sufletul se gasea printre ai lui, poate acolo e viata sa, raiul sau:]. Putem asemana sufletul cu un buchet de trandafiri?:]

    RăspundețiȘtergere
  6. Am simţit...şi cred că o mare durere e să simţi asta ,dar una şi mai mare e să nu o simţi .

    RăspundețiȘtergere
  7. exista viziuni mult mai intunecate despre iubire decat descrierea ta.... din pacate...

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte frumos! O voi publica pe luni, marti :"> Sa vad poate mai vor sa mai scrie. Daca vrei mai poti sugera si tu altor persoane sa participe

    RăspundețiȘtergere
  9. Important este ca spinii să nu-ţi scoată ochii...

    RăspundețiȘtergere
  10. foarte frumos...nu prea mi place mie sa ma repet dar ...ai un dar ...scrii foarte ..da' foarte frumos..si reusesti sa transmiti anumite mesaje pe care altii incearca sa le transmita cu intregi romane si chestii de genu...lasand asta ....e de admirat cum ai interpretat urmatoarele: ''dar florile sunt trandafirii cu spinii puternici ,rozul = toate celelalte culori pe care noi le vedem roz printr-o iluzie ,caci asa-i iubirea ,turnurile sunt urcusurile vietii dupa care poti si sa cazi ,iar printul este un simplu om care ne "minte" pentru al idolatriza.'' :X:*esti oficial scriitoarea mea preferata:P

    RăspundețiȘtergere
  11. Totusi iubirea poate transforma o broasca intr-o printesa, un prieten mi-a spus ca acelasi lucru il poate face si alcoolul :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Daca te referi la atunci cand iubirea nu ti-e impartasita si nu poti sa scapi de sentimentul de a placea pe cineva desi stii ca nu trebuie.. Mda am patit-o... Dar in general sunt mai nesimtitoare si ma feresc sa ma arunc cu capul inainte. Nu ma indragostesc de oricine, nu cred ca am fost vreodata cu adevarat indragostita de cineva. Nu-mi place sa ma pun sa simt ceva pt cineva care stiu ca are prietena, nu vom putea fi niciodata impreuna, etc... Desi momentan mi se intampla asta :D :(.. Oricum nu cred ca am simtit vreodata cu adevarat acei "spini" ai iubirii. Vreau sa privesc doar partea buna a ei, caci este ceva frumos. Refuz sa consider iubirea ceva greu de indurat. Vreau sa simt doar mangaierile fine ale petalelor de trandafiri, petalele frumoase si delicate. Eu imi zic asa: Nu vad viata nici roz, nici neagra... ci o vad mov cu picatele roz ;)

    RăspundețiȘtergere
  13. E o mare durere sa iubesti, insa e o mai mare durere să scapi de acea durere. La fel dragostea e spinul nu simti cand intra in inima, dar te doare can il scoti. Aceasta este viziunea mea despre dragoste.

    RăspundețiȘtergere