marți, 26 aprilie 2011

ღInstructiuni pentru viataღ

           
  Viata e creata din jungla iubirii ,din izvorul confuziei si din neintelesele intrebari.

Noi ne asezam pe leaganul vietii care uneori ne arunca mult prea brusc ,dar in majoritatea timpului ne lasa sa ne leganam mai mult decat ne-am dori ,uneori ne aruncam chiar noi dupa el ,dar unii se tin atat de bine de leaganul salbaticit incat uita ca trebuie sa mai si alunece.              









         Am cautat instructiunile de folosire ale vietii, care sa ne aduca doar fericire ,frumusete si tinerete vesnica . Am strabatut mii de drumuri ,mi-am lasat sufletul in preajma emotiilor si am trecut prin alte sute de experiente doar pentru a gasi aceea harta a vietii ,apoi mi-am dat seama ca singurele instructiuni sunt :" fi tu insuti" si " esti liber ,dar nu in totalitate ".Nu exista libertate ,probabil daca am avea-o nici n-am fi fericiti  ,imi place viata mea in colivie ,limitata de orele scolare si activitatile organizate de altii pentru noi ,limitata de legiile religiei si de ale propriei moralitati.

                    Va place viata voastra ? De ce?

26 de comentarii:

  1. Da, imi place viata.Nu am un motiv anume..pur si simplu..eu ma adaptez la ea, ea la mine.

    Foarte frumoasa comparatia:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Viata mea nu imi place deloc, ma bucur doar atunci cnd ma istrez cu prietneii si ma mai bucur ca am in viata mea persoane in care chiar pot avea incredere !

    Apropo de instructiunile de folosire ale vietii eu cred ca trebuie sa existe si dragostea....dragostea impartasita si adevarata !

    RăspundețiȘtergere
  3. viata are propriile reguli ...trebuie sa stii sa le manevrezi in jocul tau ca sa ti se para ca esti liber ...

    p.s. : in privinta ultimei intrebari , mereu e loc de mai bine ..ma rog ... per total e ok :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai scris frumos, imi place ideea.Dar exista instructiuni de folosire a vietii, sau ni le facem noi singuri?
    LIBERTATE, eu cred ca avem libertate destula,desi suntem limitati de timp.
    si FII TU INSUTI este cea mai buna modalitate prin care simti ca traesti.
    sa zicem ca imi place viata mea, insa nu in totalitate, de ce, pentru ca nu totul este roz.

    RăspundețiȘtergere
  5. daca mi place viata?? da normal ...chiar f mult...iar la intrebarea dc imi place?...sunt vreo cateva lucruri/persoane/experiente care fac viata (mea) sa fie frumoasa si sa imi placa ..si dupa cum bine stii tu esti cap de lista:*.....si nu e vrajeala:P aa da...:P frumoasa postarea ..interesanta partea cu instructiunile:P BTW:eu le stiu da nu ti le spun>:)

    RăspundețiȘtergere
  6. mie imi place mult viata mea.
    am tot ce mi-as putea dorii.
    bine ar mai fi ceva ce imi doresc dar mai trebuie sa astept :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Nymphetamine: De ce nu-ti place? Poate ca ai uitat cum sa-ti faci viata sa-ti placa ,poate ai uitat cat de fericita erai cand erai doar un copil ,toti eram atat de fericiti! Doar ca uitam...

    Paolla: Da si dragostea exista ,doar ca am amintit la inceput ca viata e creata din jungla iubirii si m-am gandit ca nu are rost ca amintesc din nou de dragoste ,caci daca ar fi sa-mi spun parerea mea completa in legatura cu viata ,as scrie mult prea mult.In legatura cu viata ta care nu-ti place ,poate ar trebui sa-ti dai seama ca de fapt fericirea noastra rasare si se intretine din ceea ce ai amintit tu ,prietenii nostri si momentele care ne aduc zambetul .

    zambet :) ....Ana: Ai dreptate.

    Lavinia: Nu m-am referit la timp ,ci la regulile guvernului ,doar ca intr-o postare de acest gen nu poti sa spui totul direct ,altfel si-ar pierde aspectul artistic si ar deveni unul stintific ,m-am mai referit si la faptul ca nu ai libertate sa faci orice tocmai pentru ca exista serviciu si alte activitati la care trebuie sa te duci ,poate ca are legatura cu timpul ,dar unde e libertatea cand suntem manipulati sa nu putem trai altfel decat cum ne ghideaza cei de la putere? Suntem niste marionete ,o noua gripa ,toti la farmacie ,boli inventate pentru a-si vinde farmaciile marfa ,prea multe lucruri de acest gen ,as scrie mai mult decat pot intr-un comentariu ca sa explic totul,dar ma opresc aici altfel as intra prea mult in detalii de genul faptului ca suntem manipulati sa traim cum vor altii ( cei din Uniunea Euprpeana ,etc ),de aceea am zis ca n-am fi fericiti fara aceasta lipsa de libertate caci totul ar fi un haos ,tocmai prin aceste legi se incearca pastrarea unui oarecare bun simt si in principiu se reuseste.
    Da ,imi place viata ,am spus si in postare ,imi place pentru ca stiu sa privesc partea buna in orice.

    RăspundețiȘtergere
  8. Unknown_avenger_93: Si eu stiu ca instructiunile nu exista :* Pur si simplu legiile lumii pe care trebuie sa le respectam ,apoi fiecare isi traieste viata cum stie ,dar daca totusi ar exista niste instructiuni ,totul ar fi mult mai usor.

    RăspundețiȘtergere
  9. da, lucruri bune de faci si ti-e mai frumoasa ;x !!

    RăspundețiȘtergere
  10. Libertate absoluta nu exista ,dar exista libertatea de a alege...
    "jungla iubirii ", "izvorul confuziei" ... fain ai scris:*

    RăspundețiȘtergere
  11. Superba proza:*
    Si da, viata imi place! Mereu mi-a placut, chiar daca trece foarte repede..trebuie sa ne bucuram de orice lucru marunt si sa profitam de orice ocazie. P.S.: Viata e frumoasa daca stii cum s-o traiesti>:D<

    RăspundețiȘtergere
  12. Foarte frumos ce ai scris. Imi place viata mea pentru ca e a mea si atat.

    RăspundețiȘtergere
  13. Mie imi place viata mea pentru ca pot spune ca am cam tot ce imi doresc :) Chiar daca se mai intampla sa trec prin perioade dificile

    "Am strabatut mii de drumuri ,mi-am lasat sufletul in preajma emotiilor si am trecut prin alte sute de experiente doar pentru a gasi aceea harta a vietii ,apoi mi-am dat seama ca singurele instructiuni sunt :" fi tu insuti"

    Asta imi place mult! :x

    RăspundețiȘtergere
  14. Imi place , nu imi place...e viata mea. Trebuie sa o fac sa imi placa. Prin orice mijloace.

    RăspundețiȘtergere
  15. Cred ca toti avem momente cand zicem ca ne-am saturat de viata asta si nu ne ne-o mai dorim,in schimb sunt si multe momente frumose in care ne bucuram cu adevarat de viata.Trebuie sa trecem si prin bune si prin rele si sa ne acceptam viata asa cum este si sa ne adaptam cat de mult se poate.

    P.S.:Ai o leapsa la mine pe blog.>:D<

    RăspundețiȘtergere
  16. Frumos ce ai scris. Îmi place viaţa mea pentru că am prieteni care s-o facă frumoasă ,îmi place viaţa când mă trezesc dimineaţa şi soarele îmi luminează camera ,îmi place viaţa când plouă după o zi călduroasă ,când apar ghioceii ,când privesc un copil ,când ascult o melodie care-mi aduce o mie de amintiri , când primesc o îmbrăţişare la momentul potrivit .Bucuria lumii mele stă în lucrurile simple.

    RăspundețiȘtergere
  17. acuma am inteles mai bine, pai..data viitoare o sa citesc de 2 ori:)
    sunt de acord cu tine, si legat de com-ul de la mine de pe blog, incerc sa pretuiesc doar ca uneori sunt prea incapatanata :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Si mie imi place viata...mai ales ca acum stiu sa o pretuiesc.Ador viata ptr ca am o familie frumoasa,am prieteni minunati,am o profesie pe care o fac cu placere si niciodata nu ma plictisesc de ea. Imi place viata ...ptr ca simt ca m-am nascut a doua oara. O seara minunata si cu multa iubire in suflet ღAzucenaღ .

    RăspundețiȘtergere
  19. Si daca o sa cadem de pe leagan... Nu mai este cale de intoarcere:[? Multumim pentru instructiuni:*. Absolut superb!:]

    RăspundețiȘtergere
  20. A si sa raspund la intrebare. Mie imi place viata mea, pentru ca mereu ma gandesc ca poate fi mult mai rau:].

    RăspundețiȘtergere
  21. da imi place viata ..frumos ce ai scris si imaginea :)

    RăspundețiȘtergere
  22. Astăzi este cea mai fericită zi din viața mea, am încercat toate mijloacele posibile pentru a rămâne însărcinată timp de peste 8 ani după ce m-am căsătorit cu soțul meu iubitor, dar nimic nu a funcționat pentru mine până când am întâlnit un prieten foarte bun de-al meu care m-a îndrumat către Dr Dawn acuna. , i-am scris Dr. Dawn acuna pe Whatsapp și i-am explicat situația mea, mi-a dat lumile ei și mi-a promis că mă va ajuta, am făcut tot ce mi-a cerut, am fost la spital la 4 săptămâni după vrajă și doctorul a spus că sunt însărcinată, asta a adus bucurie gospodăriei mele, în sfârșit am copilul meu frumos, acum sunt o femeie căsătorită fericită, toate mulțumesc Dr. Dawn acuna, contactați-o pentru orice fel de soluție,
    * Daca vrei sa ramai insarcinata.
    * Dacă doriți să opriți avortul spontan.
    * Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    * Dacă vrei să ai o casă fericită.
    * Dacă vrei noroc sub orice aspect.
    * Dacă aveți probleme cu vaginul/penisul.
    Ea te va ajuta imediat.
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere