duminică, 19 septembrie 2010

ღUneoriღ

                   Uneori nu stiu ce sa spun .Simt ca ma aflu intre copacii ce coboara cu crengile spre mine ,si ma inec cu aer.
                   Uneori am prea multe idei..Complexitatea din mine se incurca intr-o singura fiinta .Nu pot desprinde firele gandurilor ce  nu-mi dau pace.
                  Uneori ma opresc si stationez ,dar doar pentru o clipa .Imediat se aude soneria si trebuie sa deschid usa celor pe care nu-i cunosc .Nu cunosc multe ,si le deschid pentru a atinge absolutul ,stiu ca n-am sa pot ,o stiu bine ,dar incerc ,esuez si iarasi incerc.
                 Alteori astept un semn ,de la tine ,astept sa stiu ca ma iubesti ,astept sa vad ca ma iubesti si tot astept....cu nerabdare momentul cand am sa fiu eu ,cea reala ,eu in toata diversitatea mea ,eu cu parfumul meu neastambarat de trandafiri otraviti,eu cu tot ce iclud .                

           Si  stiu ca ma aflu aici si acolo ,in toate partile ,doar prin sufletul meu ,prin soaptele in noapte ,la lumina lunii ce imi creioneaza viata cu becul cunoasterii.

                                              Poate sunt prea multe ...Numai asa stiu ca exist.

18 comentarii:

  1. Uneori , fiecare din noi nu stie ce sa raspunda , ce sa faca...dar exista in noi Eu-l acelaa care in linistea serii ne vorbeste , ne indruma .Eu cred caaa si tu aai lumina ta care te indeamna sa scrii frumos!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sant de acord cu ce a spus C T.
    Ai un mare dar.
    Multumim ca-l impartasesti cu noi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumoaso, fii sincera cu tine si nu te rani singura, din dorinta de a te invinovati... timpul are solutii la orice problema... trebuie doar sa nu disperi...
    sa ti fie bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. C T - Intradevar fiecare avem ceva special,probabil am o lumina si eu asa cum avem cu toti ,dar cel mai important e sa scri ce simti si asa vom reusi sa ne exprimam.
    Daniela si sadness: va multumesc mult .
    Aris: uneori trebuie sa ne invinovatim pentru a ne stapani mahnirea.Eu n-am incredere in timp ,dar iti multumesc pentru sfaturi ,am sa incerc sa tin cont de ele.

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumos scris! Cate sentimente ilustrate in fiecare fragment! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  6. e ok sa astepti un semn, o veste, orice, e insa greu atunci cand astepti si nu se mai intampla nimic..
    ai scris f frumos. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Trebuie sa ai rabdare pentru toate... ele vin la momentul potrivit si trebuie sa le tratezi ca atare, fie ca sunt bune sau mai putin bune - fac parte din viata noastra, din maturizarea noastra. :)
    Imi place cum scrii. Mi se pare ca esti o persoana foarte complexa.

    RăspundețiȘtergere
  8. de ce este nevoie sa astepti sa fii tu ?

    RăspundețiȘtergere
  9. ღ Bella si Ameli : va multumesc mult.
    Septembrie: sunt deacord ,dra nu uita ca uneori asteptarea face parte din viata noastra .
    Ana: rabdarea este o calitate care ne lipseste multora.Cu totii suntem complexi ,chiar daca de multe ori uitam asta si credem ca traim doar pentru o fiinta sau nu scop ,ne vom da seama mai devreme sau mai tarziu ca traim pentru a fi noi.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nymphetamine: este nevoie sa astept sa ma cunosc mai bine ,si pot sa am cunosc doar cu ajutorul lumii.Multumesc pentru vizita ,te mai astept.

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi place cum scrii, ai o gandire frumoasa, definita. Faptul ca esti incercata de o multitudine de trairi, ganduri iti da impresia ca e mai dificil sa te exprimi. Dar te descurci bine :)
    O seara frumoasa!
    Medicinista(ma semnez pt ca nu am optiune pt nick;)) )

    RăspundețiȘtergere
  12. nu cred sa existe asteptare mai cruda, mai nefireasca decat aceasta asteptare...

    RăspundețiȘtergere
  13. Medicinista: multumesc pentru cuvintele frumoase .Ai multa dreptate ,dar mai mult decat greutatea de a ma exprima probabil loc isi face si nelinistea ,indoiala ca nu voi fi acceptata ,ca ma repet si totul ar fi in zadar.
    The Shadow: este o asteptare nefireasca ,dar uneori ceea ce e nefiresc ,anormal ,ne face bine.

    O zi buna tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  14. pana la urma vin toate..uneori chiar si un gest mic conteaza ...scri frumos ..terapia prin scris uneori cred ca ajuta :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Uneori, vrem să fim oameni. De prea puține ori, reușim.
    Atunci, nu mai există nimic din uman, există împrumut, materie fixistă, șabloane de protecție împotriva a ceea ce nu ne place. În rest, nu există nimic.

    RăspundețiȘtergere