miercuri, 22 septembrie 2010

ღIn clepsidra infinituluiღ

                    Mai repede decat crezi...Nu ma voi schimba ....Voi fi tot eu ,doar ca fara tine asa cum am fost de fapt mereu.

          Stau si plang lacrimi de sange intre peretii sticlosi si incolori patati cu rosul din ochii mei loviti de soarta.Poate exagerez ,sigur exagerez ,caci ma cufund in rauri de lacrimi ,dar oare nu asa trebuie?Oare nu asta trebuie sa fac ca sa scap? Nu asa ma voi elibera de pietricelele ce cad una cate una pe inima mea infierbantata?Ba da ,asa trebuie ,stiu ca e asa.Imi face bine sa plang,dar nu in clepsidra ,nu acolo unde tu ma privesti razand si degustand vinul aprins ce imi aluneca de pe obrajii obositi si din raul ce-mi ineaca ochii si lasa mici portite deschise catre paharul satisfactiei tale.
                    Nu-mi mai pasa ,caci stiu ,ca raul va fi secat in curand de razele ce-mi rasar in fiecare dimineata la geam.Pana acum le-am intors spatele si-am ras de ele la fel de tare cum faci tu cu mine ,dar nu-mi mai pasa ,caci stiu sa iubesc ce-mi doresc .Te-am vrut ,acum nu te mai afli pe lista mea ,te-am idolarizat ,acum nu mai esti aici,nu te mai simt,dar totusi ,lacrimile imi curg caci nu vor sa se opreasca.Nici eu nu vreau asta ,caci doar prin lacrimi nu-mi vei mai invada inima cu zambetul tau strangaresc si cu ochii atintiti spre corpul meu zvelt.

                   Amintirea va fi mereu ,dar nu si ele ,nu si durerea ,caci nisipul din clepsidra va cadea si cu fiecare particula a finului nisip te voi uita..

12 comentarii:

  1. nici o amintire nu se uita ci doar se ascunde... caci fara amintiri frumoase nu putem trai......dar o amintire frumoasa se castiga din zece urate...amintirea noastra in mintea celorlalti... care nu ne vor uita niciodata ...:*

    RăspundețiȘtergere
  2. ce as putea sa mai adaug? nimic...am dezbatut si la mine aceleasi sentimente... avem un singur prieten. timpul...iar cel mai aprig dusman, asteptarea....
    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. in final o sa ramai cu amintirile placute.
    eu cam asta imi amintesc din trecutul meu mai indepartat.
    poate e si tendinta fireasca de a ne proteja, de a face in asa fel incat sa ne fie bine, de a ne aminti doar ceea ce ne face placere.
    din trecutul apropiat imi amintesc si altele, mai neplacute.
    intr-o prima etapa suferi, dar dupa ce treci peste suferinta esti din nou "alt om"

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu am avut aceleasi sentimente candva, si uneori, chiar si in momentele acestea, le mai simt... am incercat sa le ascund in strafundul sufletului, dar n-am reusit... acum incerc sa le uit, sa nu le bag in seama, sa le ignor... si de fiecare data cand incerc, reusesc...:) sper sa reusesti sa treci peste amintirile care-ti fac rau...:) gandeste-te ca, atunci cand timpul va trece destul, te vei gandi la amintirile acestea ca la unele placute... si mai gandeste-te ca timpul trece... si trebuie sa treci si tu peste lucrurile de la care suferi... candva, vei zambi cand iti vei aduce aminte la vechea naivitate sau faptul ca ajungeai scufundata in durere... >:D< sa treaca timpul cat mai repede si sa te simti cat mai bine! :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga mea Azucena maine va fi o zi mai frumoasa ca azi si poimaine si mai si...Am trecut prin tot ce spui aici si crede-ma decat intr-o relatie in care sa suferi, mai bine singura, pana iti reintalnesti iubirea...De apt omul care intr-adevar sa te merite! Capul sus, viata este frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  6. I don't understand everything but great artwork on your blog.
    Sydney - City and Suburbs

    RăspundețiȘtergere
  7. Durerea doare cel mai tare...si, chiar daca mai devreme sau mai tarziu, va trece...candva...si poate va ramane o amintire rasfirata, oricand e o noua zi. Orice lucru are un inceput si un sfarsit.

    RăspundețiȘtergere
  8. E greu sa traiesti cu o iubire neimplinita, asa-i?
    Uneori imi pare rau ca nu exista operatii pentru scoaterea sufletului, caci in astfel de momente e greu si obositor de trait cu el.
    Era o vorba: "Memoria ma inteapa tot timpul de parca as sta pe un recif de corali". E o lupta cu tine, pana iti gasesti linistea. :) Succes.
    P.S: Sunt frumoase imaginile din posturile tale.

    Medicinista

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu te complica punandu-ti intrebari absurde...
    In viata totul vine si pleaca cu un scop!
    Sa simti ca traiesti, sa ai implinirile tale, esecurile tale, lacrimile tale...
    Ce ar fi viata asta daca am fi fericiti mereu?
    Nu am mai fi creativi, nu am mai fi frumosi...

    RăspundețiȘtergere
  10. bucura-te de razele de soare acum cand inca acesta mai apare...

    RăspundețiȘtergere
  11. Uneori, ne schimbam fara sa vrem si fara sa ne dam seama. Daca avem un om, ne schimbam, daca il pierdem, nu revenim la situatia initiala , cum eram inainte sa-l cunosatem. Fiecare lasa cate o amprenta. Iar timpul, vindeca ranile, dar nu sterge amprentele .

    RăspundețiȘtergere