marți, 8 martie 2011

ღMulta fericire!ღ

                     Meritati aceasta zi de 8 Martie ,de fapt meritati ca fiecare zi din viata voastra sa fie plina de surprize placute si de fiecare data dorintele sa vi se ghiceasca fara sa spuneti un cuvant. Meritati sa iubiti si sa fiti iubite pentru ca sunteti lumina si frumusetea pe care le-o dati barbatilor ,iar ei  sunt puterea si afectiunea de care noi avem nevoie.
                       De aceea eu va propun voua ,barbatilor sa le faceti fericite in fiecare zi ,iar voua femeilor sa fiti fericite in fiecare zi pentru ca aceasta ii va face bucurosi si pe ei ,se vor simti mandri si va vor iubi mai mult.Hai sa lasam macar acum dramatizmele : " m-am ingrasat, nu arat bine ,imbatranesc" pentru ca asta este ziua rasfatului nostru .
             In sfarsit zapada incepe sa se topeasca ,iar soarele imi zambeste tot mai larg ,centrul orasului e plin cu tarabe coloarte de florile inmiresmate cu o mie de arome care mai de care mai puternica ,arata ca un balci unde copii zburda cumparand cele mai frumoase cadouri pentru mamicile lor ,iar zgomotele( fosnetul ambalajelor ,rasetele copiilor ,monezile ce se trantesc de taraba si vantul ce adie printre petalele florilor) parca formeaza o muzica a sarbatorii. 


PS :Eu nu vreau sa fiu inca femeie( as simti ca-s batrana) ,sunt inca un copil ,vreau sa fiu un copil ,ca sa nu fiu fericita doar in aceasta zi ,ci mereu ,pentru ca noi copiii ne bucuram de toate sarbatorile in acelasi mod .

18 comentarii:

  1. LA MULTI ANI femeie , SA FI ADMIRATA SI IUBITA .

    RăspundețiȘtergere
  2. Rafael: NU SUNT femeie :)) SUNT copil !:)) Cel putin vreau sa fiu copil , mai ales ca femeie suna aiurea ,dar eh ,eu m-am exprimat asa in postare ,deci se accepta .

    RăspundețiȘtergere
  3. P.S fiecare isi doreste sa fie copil. Deci te sustin :">

    RăspundețiȘtergere
  4. Atunci revin cu urarile pe 1 iunie :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Mallynna : Multumesc la fel .Da stiu ca nu vrem sa crestem ,dar cand eram mica voiam sa cresc ,acum de ce nu mai vreau? Ma schimb prea des ,dar asa suntem cu totii ,schimbatori.

    Rafael: te voi astepta ,sa nu uiti ca mi-ai zis ca o sa revi si pe 1 iunie cu urarile.

    RăspundețiȘtergere
  6. Azucena in general oamenii sunt cei care se schimba cel mai des, desi aparent avem tendinta sa spunem despre cineva ca a ramas exact la fel..
    Si eu vreau urari de 1Iunie :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu"meritati aceasta zi",ci "meritam aceasta zi",petru ca si tu meriti sa fii fericita si iubita.

    LA MULTI ANI tie!
    LA MULTI ANI copilului din tine!>:D< :*

    RăspundețiȘtergere
  8. la multi ani! zambete si bucurii pentru o primavara minunata!

    RăspundețiȘtergere
  9. La mulţi ani! O zi de 8 martie fercită!
    @};-

    RăspundețiȘtergere
  10. La multi ani! Multumesc frumos pentru urare, ai ceva la mine pe blog!:)

    RăspundețiȘtergere
  11. La Mulți Ani..pentru fiecare zi de copil...:)

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumesc pentru frumoasele urari si pentru adorabila floare! Si tu sa ai o primavara superba care sa iti aduca numai bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  13. sensibilitatea si frumusetea din sufletul unei femei doar poetii o descopera... Iti doresc sa ai parte de un barbat cu suflet de poet care sa-ti bucure fiecare zi si sa te transforme intr-un cantec...

    RăspundețiȘtergere
  14. Aris: poet poate fi oricine ,un poet e unic ,iar oamenii sunt unici ,avem nevoie doar de poetul care sa ne inteleaga ,nu orice poet intelege poezia altui poet ,in general isi inteleg foarte bine poeziile proprii ,sentimentele proprii ,important e sa inteleaga si sentimentele mele :D.

    RăspundețiȘtergere
  15. La multi ani si tie .. mai greu ti-am spus .. dar niciodata nu-i tarziu

    RăspundețiȘtergere