marți, 15 februarie 2011

ღ Valentine's dayღ

                           As putea spune atatea despre aceasta zi ,sa incep de la istoria acestei sarbatori sau doar sa amintiesc de micutul Cupidon ,care dupa parerea mea e cel mai important simbol al zilei de Valentine's day .Pe cati dintre voi cupidon nu v-a intepat indraznet cu sageata lui ascutita? Eu sper ca pe toti ,pentru ca merita macar pentru o zi sa imprastii dragoste celor dragi ,fie ca-s parintii ,prietenii ,rudele sau iubitul/iubita.

                        Nu voi plictisi cu declaratii pe care toata lumea le cunoaste ( esti viata mea , lumea se invarte in jurul tau si daca tu n-ai fi eu n-as fi fericita ,etc) pentru ca nu are rost sa scriu ceea ce deja se cunoaste ,asa ca vreau sa va povestesc o mica istorie.Ei bine ,am sa va lamuresc imediat a cui ,a lui ,a micutului trandafir din spatele gradinii mele .In aceasta dimineata m-am trezit si m-am uitat la cerul care parca imi zambea timid cu cateva raze fara putere ale soarelui .M-am uitat mai atent pe geam si am privit in jos ,atunci am vazut un trandafir in mijlocul buruienilor  .Nu mi-a luat mult ca sa-mi dau seama ca acela e sufletul meu care de curand s-a umplut de viata ,dar tot eu sunt ... si nu ma voi schimba ,nici de dragul acelui superb ghemotoc plin de petale ...Mi-am dat seama ca tu l-ai plantat pentru mine.

                        Mi-am demonstrat ca nu am nevoie de o gradina plina cu trandafiri sau de luna si soarele de pe cer ,ci doar de ceea ce-mi doresc ... de acel ceva special , fericirea inviorata cu o mie de alte emotii amestecate .intr-o armonie perfecta a visului.

11 comentarii:

  1. asa este cdum ai spus dar...mai are timp sa isi gaseasca cocalaru :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumos!
    Fericire, simpla prezenta a sufletului pereche...

    RăspundețiȘtergere
  3. scrii frumos.multa bafta l scris in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  4. Un lucru oricat de simplu ar fi el poate semnifica mult mai multe lucruri,dar multi dintre noi nu vedem asta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu cred ca e destul sa fim linistiti si impacati cu noi. De aici pleaca multe lucruri bune. Nu cred ca asa zisa ziua asta a indragostitilor e o suprema zi de a ne exprima sentimentele. Sunt 365 de zile in an, parerea mea e ca toate merita.

    RăspundețiȘtergere
  6. ceva mic te poate face fericita mai mult de cat cadourile scumpe !

    RăspundețiȘtergere
  7. cupidon asta:<
    :(

    foarte frumos ce ai scris, chiar imi place!>:D<
    o seara frumoasa sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  8. Şi mai mult de atât, nu avem nevoie de o zi specială pentru a declara ceea ce simţim, fiecare zi poate fi perfectă pentru a ne arăta dragostea faţă de cei dragi, fie familia sau iubita/ul... nu avem nevoie de o sărbătoare importată, nici de cadouri costisitoare... doar pentru că toată lumea aşa face trebuie să intrăm şi noi în joc, asta cu Valentin's day este după părerea mea o mare porcărie, nu neg că eu n-aş sărbători, sau că nu primesc cadou... oricum, ai scris foarte frumos şi sunt de acord cu tine, doar mi-am spus şi eu părerea, sper că nu te-a deranjat. :-)

    RăspundețiȘtergere
  9. Kateryna : Nu ma deranjeaza opinia celorlalti ,iti multumesc pentru comentariu.

    RăspundețiȘtergere