vineri, 18 februarie 2011

ღDoar doiღ

                               As putea sa scriu mii de cuvinte despre un singur cuvant : " DOI" .

                  Imi amintesc de doua vise ale tale invaluite in misterul celor doi ochi negrii ai mei ,de doua saruturi sub cerul acoperit de plapuma cu stele ,dar si de doi copii cu sufletul deschis spre lume ,spre viata  si spre  nemurire ... Nemurire a doua suflete ,dar si ale voastre...
                    Inima mea e impartita in doua ,partea mereu vesela,pregatita sa faca fata tuturor provocailor si inviorata de mirosul placut al aerului proaspat ce acopera pamantul dupa o ploaie lejera de vara ...si totusi nu e vara ,dar parca ar fi ... cealata parte din inima mea e acoperita de egoism ,ipocrizie si prefacatorie.

            Ma uitam spre cer si am vazut doua stele ,parca fiecare incerca sa isi invinga rivala . Si ce concurs frumos aveau! Scopul lor era sa impresioneze care mai de care sprin stralucirea ,sclipiciul si puterea pe care o aveau . La inceput m-am uitat in dreapta si mi-am vazut numele, imi era scris pe stea ,si stralucea atat de frumos! Atunci mi-am dat seama ca trebuie sa traiesc ,ca inca am atata forta ,iubire si frumusete de impartit . In cealalta parte erai tu si ah ,numele iti era scris cu alb atat de rotunjit in litere intortocheate pe care cu greu le-am inteles ,dar am facut-o fiindca numele tau merita sa fie descoperit de mine .Voiam sa ma intind dupa steaua ta ,dar m-am oprit fiindca mi-am dat seama ca merita sa-ti emani caldura peste intreg cerul .

 Doua luni ,atat de putin si totusi atat de mult .

16 comentarii:

  1. Nu conteaza viitorul ...au fost 2 luni f faine cel putin pt mine cu niste momente care nu o sa le uit prea curand...2 luni in care mi am dat seama de f multe lucruri...asta chiar daca nu are legatura ''numai cu mine'' ce ai scris :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Îmi place foarte mult cum gândeşti, o să te vizitez de acum încolo :-)

    RăspundețiȘtergere
  3. As putea sa scriu mii de cuvinte despre un singur cuvant : " DOI" .

    e bine daca intelegi ce inseamna "DOI" ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Interesant...cei doi stau cu mâinile la spate...

    RăspundețiȘtergere
  5. Unknown_avenger_93 : Poi am zis eu ca are importanta viitorul? Sigur ca are ,dar nu in cazul asta .Poi n-are legatura numai cu tine ,mai are si cu mine ,asa deci prin urmare si in concluzie si pentru mine au fost doua luni frumoase si sper ca vor fi si mai multe si mai frumoase .Iar viitorul are importanta pentru ca odata va deveni prezentul ,iar prezentul are importanta,macar el :)) macar eu nu ?

    RăspundețiȘtergere
  6. Kateryna: Si mie imi plac postarile tale si de asemenea am sa te vizitez.

    Flyerboy;Iulia;kid4ever;Denisa: Multumesc

    zippo: Nu stiu daca inteleg ce inseamna doi ,dar macar incerc ,asa este cel mai important.

    Cătălin :Da ,poza ilustreaza doi copii ,copiii sunt timizi ,dornici de nou si se bucura de cele mai mici placeri ale vietii ,asa cred ca sunt si eu si sper sa pastrez asta tot timpul.

    O zi placuta tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cum il intelegi pe "DOI"? Doi ca un intreg sau doi ca un 1+1,ca ying si yang,el si ea sau doi copaci siamezi?
    Sau doi ca "eu si visul meu de iubire"?
    Sau ca un titlu de care imi amintesc cu drag mereu,"Singuratate in doi"?
    Deschide-mi cutia Pandorei si fa-ma in continuare curios.

    RăspundețiȘtergere
  8. tatookis : Ei bine ,toate acestea la un loc ,vreau ca voi sa percepeti "doi"-ul din aceasta scriere exact asa cum dorinti ,imaginatiea trebuie sa treaca peste granitele normalului.

    RăspundețiȘtergere
  9. da!suntem cu totii construiti din mai mult piese!observ ca le-ai identificat!

    RăspundețiȘtergere