luni, 21 februarie 2011

ღDespre mineღ

                       Pana acum n-am raspuns la intrebari despre mine,nu mi-am povestit viata ,ci am spus doar povesti cu zane ,fantome ce constituie gandurile mele carora niciodata nu pot sa le spun :" Opriti-va".Am primit o leapsa pe care nu pot s-o refuz.

01 Principala trăsătură a caracterului meu:
Egoismul si nu doar el ,ci si dorinta de cunoastere ,momentele de prelunga nebunie si clipele cand imi practic vrajile sufletesti.

02. Calitatea pe care o prefer la un bărbat:
Greu de spus . Nu exista ,nu am asteptari ,mi-e teama ca voi realiza ca toate asteptarile vor fi in zadar ,ca acele calitati nu exista ,asa ca il las pe el sa-si arate caracterul ,cu defectele si calitatile intr-un cerc al destinului . ( Nu cred ce spun ceilalti ,nu-mi demonstrezi ,nu te cred)

03. Calitatea pe care o prefer la o femeie:
Nu ma pricep la femei ,ti-as spune ,dar stii cum e :)) Glumesc ,la fel ca si la intrebarea anterioara,pentru toate persoanele se aplica ceea ce am scris.

04. Ce apreciez cel mai mult la prietenii mei:
Ma gandesc daca sa spun adevarul sau sa va mint printr-o fraza lunga ,obositoare si intortocheata? N-o sa fac nici una ,nici alta.Prietenii Azucenei sunteti voi ,iar ea apreciaza originalitatea la voi.

05. Principalul meu defect:
Lipsa increderii ,faptul ca-s prea confuza ,gandurile incerte ,abecedarul din care imi creez idealurile ,cuvintele care nu se mai opresc niciodata ,placerea de a vorbi prea mult despre mine ,am sa scriu pana dimineata daca continui ,aflati multe daca cititi postarile mele din trecut si din viitor.

06. Ocupaţia mea preferată:
Scrisul ,teatrul.

07. Visul meu de fericire:
Totul . Sunt fericita daca vreau asta ,iar Azucena este cu adevarat fericita.

08. Care ar fi cea mai mare nefericire a mea:
Sa ma trezesc intr-o dimineata si sa nu mai vad raza soarelui batandu-mi in geam ,oricat de incet ,doar s-o simt.

09. Ce-aţi vrea să fiţi?
O pasare a pacii ,o floare a iubirii ,un cantec de fericire ,un dans al neastamparului ...

10. Ţara în care-aş vrea să trăiesc:
In SUA.


11. Culoarea preferată:
Alb( puritate )

12. Floarea preferată:
Crin si din seria trandafirilor ,trandafirii albi.

13. Pasărea preferată:
Porumbelul.

14. Prozatorii mei preferaţi :
Mircea Eliade , Mihail Drumes , Paulo Coelho,Erich Segal ,Daphne Du Maurier.

15. Poeţii mei preferaţi:
George Bacovia , Ion Minulescu ,Marin Sorescu.

16. Eroul meu preferat::
-;-

17. Eroina mea preferată:
Mama mea.

18. Compozitorii mei preferaţi:
Piotr Ilici Ceaikovski

19. Pictorii mei preferaţi:
Michelangelo

20. Eroii mei preferaţi din viaţa reală:
Tatal meu.

21. Eroinele din istorie:
Ecaterina Teodoroiu


22. Băutura şi mâncarea preferate:
Apa plata ,broccoli gratin,mazare ,salata de boeuf;

23. Numele preferat:
Larisa , Meet ,Sabrina , Sabina ,etc

24. Ce detest cel mai mult:
Faptul ca ma amuza prostia.

25. Darul natural pe care-aş vrea să-l am:
Harul de a ma face placuta.

26. Cum aş vrea să mor:
Intr-o armonie perfecta , pe malul unui lac ,fericita ,privind apusul care as vrea sa-mi semene in ultimele clipe de viata.

27 Starea de spirit actuală:
Tot ca si pana acum.

28. Greşelile ce-mi inspiră cea mai mare indulgenţă:
Depinde de starea sufleteasca.

30. Deviza mea:
Doar prin cunoastere ajungi sa intelegi ce inseamna iubirea ,absolutul ,frumusetea ,totul.

O transmit mai departe tuturor celor care doresc sa raspunda la aceste intrebari.

18 comentarii:

  1. Doar prin cunoastere ajungi sa intelegi ce inseamna iubirea ,absolutul ,frumusetea ,totul.
    .... frumos spus!

    RăspundețiȘtergere
  2. La 17 sunt in aceeasi situatie :D. In schimb...pentru 26 nu mi-am propus inca asta :))
    Foarte tare postarea ta...o preiau si eu..dar pentru maine :D . O seara buna sa ai :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Intrebare : Daca ai fi cine ai vrut din totdeauna sa fi ,daca ai avea tot ce ai fi vrut vreodata sa ai ,daca ai stii tot ce e de stiut si ai privi de undeva de sus si te ai vedea exact cum esti acum,care ar fi primele 3 cuvinte pe care le-ai rostii? si pe urma m ai vedea pe mine si pe toti cei la care ai tinut vreodata (mama,tata,frati/surori,prieteni etc)care ar fi primul sentiment care ar ''rasarii''..hmm chiar sunt curios..impresioneaza-ma:P >:)(stiu k esti in stare...deci sa vad ce poti>:) ):* f frumos ce ai scris..bv!

    RăspundețiȘtergere
  4. Unknown_avenger_93: N-as vrea sa stiu tot ceea ce e de stiu ,imi place sa descopar. Singura posibilitate de a te impresiona e prin scris ,iar mie stii ca nu-mi place sa plictisesc ,asa ca-ti voi raspunde cand ne vom vedea face to face ,ca sa fiu mai sincera si sa ma departez de metaforele si expresile siropoase pe care le folosesc in blog.

    Cine te-a mintit ca eu tin la tine ? :)) Glumesc :*:*:*:* Poi de tine probabil primul lucru care mi-ar veni in minte ,cum a fost si prima data cand te-am vazut desi nu aveam tot ce mi-as fi dorit am zis:" Uite ce plete are ! " :))

    SI uite ca m-ai facut sa raspund la jumatate din intrebare ,restul data viitoare :D

    Am si eu o intrebare pentru tine , In primul rand sa te gandesti si tu la un raspuns pentru ceea ce m-ai intrebat ,iar a doua a ,care a fost primul lucru care ti-a trecut prin minte cand m-ai vazut prima data ? ( Nu stiu daca iti mai amintesti cand a fost prima oara dar totusi)

    PS : Pe tine nu-s in stare sa te impresionez fiindca nu-mi propun asta.Si nu ma mai felicita asa mult ca nu scriu eu prea frumos .

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce minunat este sa te cunosti si sa recunosti cine esti.Postarea asta permite-mi sa o iau si sa o pun ca o replica a eului tau im micul meu muzeu al figurilor din ceara .

    RăspundețiȘtergere
  6. De la prima intrebare, m-am oprit din citit. Ai scris ca principala trasatura este ''egoismul''. Pentru mine, restul nu mai conteaza. Stii de ce? pt ca sunt la fel de egoista.

    RăspundețiȘtergere
  7. raspuns pt a 2-a intrebare....da nu te superi:)) eram cu Fane parca si m a pus sa ma uit la tine sa vada daca imi place(de tine) si eu am raspuns ceva de genu ''Vai ce buna e'':D:D:D..dupa care te am mai vazut pe la teatru si din buna ai devenit frumoasa,dragutza si nu in ultimul rand de cand am inceput sa vb cu tine ..speciala/unica(si sa n aud vrajeli de genu ''fiecare e unic in felul lui''>:p)..ee si acum esti buna:))(ce mi place cum suna)frumoasa si dragutza...si toate cele:P cat despre speciala..sau unica nush ce sa zic...=)) glumesc:P:*:* poate chiar mai mult...sau poate sigur;)si la prima intrebare tu raspunzi prima k eu am intrebat prima data...nu de alta da ca sa am de unde plagia:D

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred că a fost, odată, un film cu numele Sabrina...

    RăspundețiȘtergere
  9. Unde tii ascuns egoismul?…caci nu l-am vazut…cu toate ca’s deacord cu Christophe Andre:

    “Egoismul este o forma de supravietuire. Desi se spune ca egoistii sunt mari nefericiti, eu cred ca, uneori, o forma temperata de egoism este o necesara, utila si obligatorie autoprotectie, a carierei, a propriilor interese. Tine de instinct si contribuie la supravietuire”

    RăspundețiȘtergere
  10. Cei mai mari oameni din istorie au fost egoisti (Einstein,Spinoza,Bach,Bethoveen,Mozar,etc)deoarece cunosteau un secret....pe care eu sunt de parere k si daca il dezvaluia mentalitatea oamenilor si societatea ii facea sa creada k e doar...o gluma:Psi totusi nu l au dezvaluit. Asa k ai tot dreptul sa fi egoista.

    RăspundețiȘtergere
  11. frumoasa descriere , la fel ador teatrul , mai nou fotografia , arta.

    RăspundețiȘtergere
  12. observ sinceritatea de care dai dovada!felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  13. sunt frumoase atat intrebarile cat si raspunsurile:)

    RăspundețiȘtergere
  14. imi plac raspunsurile tale ...la obiect!Pare ca stii ce vrei de la viata si e foarteee binee!!

    RăspundețiȘtergere
  15. in caz ca te intereseaza:P eu=Avenged Sevenfold ,Bullet for my Valentine, Three Days Grace,Skillet,Godsmack,Disturbed si inca vreo 3/4 trupe care nu mi le amintesc nici eu ...asta sunt eu..odata ce ai ascultat toata discografia lor si ai inteles fiecare melodie si fiecare vers cu adevarat..atunci poti spune k ma cunosti in proportie de 80% (app asta e lipsa de ocupatie):)):*

    RăspundețiȘtergere
  16. Unknown_avenger_93: Imi pare rau sa te dezamagesc dar tu nu esti muzica ,si nici eu carti sigur ca daca tu ai citi " scrisoare de dragosete" " trandafir pentru ea" , " elevul dima dintr-a 7-a", " dragoste si onoare" si ai intelege fiecare capitol si cuvant si inteles din aceste carti( emotii ,trairi ,in mod special m-am regastit in personajele feminine ale acestor carti ,mai sunt si altele) m-ai cunoaste 40% si daca ai citit si tot ce scrie pe blog m-ai mai cunoaste 30%in plus dar asta inseamna a intelege ceea ce scriu eu ,din fericire eu nu ma regasesc doar in ceva ,cred ca exista o proportie mai mare a modului cum ma poti cunoaste.De fapt pe mine ma cunosti vorbind cu mine ,nu ascultand piese ale altor oameni ,fiindca eu sunt eu ,ma voi regasi in trairile celorlalti ,dar nu complet ,asta daca te intereseaza .( si la mine lipsa de ocupatie , sincer eu nu vreau sa te cunosc ascultand aceasta muzica ,eu vreau sa te cunosc asa cum vrei tu sa te cunosc ,fara sa intuiesc nimic ,pentru ca daca vrei ca eu sa te cunosc si tu pe mine inseamna ca poti depune un efort de a-mi arata ceea ce simti dincolo de muzica ,ea inseamna mult ,dar nu totul ,viata nu e roz ,nu e usoara ,asa cum ni se pare noua acum ,suntem doar niste adolescenti care avem impresia ca totul ni se cuvine)Sper ca nu a sunat prea dur ce am spus :*

    RăspundețiȘtergere