marți, 11 ianuarie 2011

ღJocul umbrelorღ

                  De cele mai multe ori ne speriem de cele mai banale si neinteresante intamplari.Poate fiindca vedem in intuneric frica ,iar umbrele sunt construite din particule mici ale intunericului . V-ati gandit vreodata la umbre bune ? Si eu ,chiar m-am intalnit cu una ...era umbra iubirii ,creata dintr-un intuneric placut ,un intuneric luminat .Poate va intrebati cum poate fi un intuneric luminat ? Nici eu nu stiu ,dar am intalnit-o ,iar daca umbrele sunt formate din acele locuri negre ,atunci si ea era la fel ... provoaca durere doar partial ,caci dincolo de ea nu se afla nimic ,nu exista decat in imaginatia noastra ,in gandurile noastre ,asemenea unei umbre e si dragostea ,ura sau indiferenta.Te urmareste ,iti provoaca cosmaruri ,dar nu exista ,poti sa-ti treci mana prin ea fara sa o simti ,si totusi ...tot ce e in noi au o parte de adevar ,frica ,trecerea timpului ,toate acestea nu exista in viata .dar sunt prezente in fiinte ,iar fara noi viata n-ar exista .

          Ne-am putea inspira din matematica ,daca noi suntem viata si in noi exista teama ,iubirea ,timpul ,atunci exista si in viata ,doar ca in realitate nu totul e ca in matematica ,mai sunt si exceptii ,minunti ,nimic nu mai e anormal ,totul se poate intampla fara sa exista o explicatie .Caci magia exista in noi ,depinde cum vrem s-o manevram .

6 comentarii:

  1. imi place foarte mult si poza. Sugestiva. Alb si negru, umbre...un sarut al intunericului cu lumina, al celor doi...

    RăspundețiȘtergere
  2. doamne, de ce-a trebuit sa amintesti de matematica?:)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesanta comparatie intre matematica si iubire :) Imi place ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Nymphetamine: Nici eu nu stiu de ce a trebuit sa amintesc de matematica :)) Glumesc ,probabil fiindca si ea face parte din viata noastra .

    FreeSeoDesign: Multumesc ,am facut aceasta comparatie in dorinta de a arata ca nu totul se invarte in jurul stiintelor exacte ,dar cu toate acestea noi suntem obligati sa respectam anumite legi ,la fel ca in matematica ( teoreme ,axiome).

    RăspundețiȘtergere