luni, 11 octombrie 2010

ღPrintul meuღ


            Toate fetele viseaza din copilarie la printul lor si nu-si vor uita niciodata prima dorinta: aceea de al avea langa ele pana cand moartea ii v-a desparti.Eu nu vreau ca murirea corpului meu sa ma desparta de cel iubit .Dincolo de stele ,dincolo de lume si de viata asta voi vrea sa ne iubim.Nu l-am gasit ,il caut ,dar nu-l vreau perfect ,vreau sa fie un om de rand si sa ne bucuram de fiecare clipa a vietii ,caci un print uita sa aprecieze cele mai mici gesturi.
           Avem in minte tipul perfect ,cel care ne rasfata in fiecare clipa ...sa fie destept ,frumos ,sportiv ,creativ,sa stie dinainte ce ne dorim ...intr-un cuvant ,un mielusel,.Doamne!dar nu exista asta si nici nu ar trebui sa existe ,caci orice aduce un bine ,face un mult rau ,poate nu acum ,dar in viitor? Uitam oare ca impunerea punctului de vedere e cea mai importanta.Dragostea orbeasca se stinge ,trebuie sa ramana cea reala si rationala ,avem voie o zi sa fim cele mai rasfatate ,dar nu de cel cu care vom ramane o viata intreaga altfel vom ramane doar cu gustul dulce ,iar nu dupa mult timp va veni lichiorul amar ,caci vom realiza ca nu l-am cunoscut niciodata cum a fost in realitate.
                   Frumosul meu va veni ,si-mi va fi inainte prieten ,unul ce-si spune parerea si-si sustien cauzele,unul ce-mi va arata ca eu vreau sa-i marturisesc iubirea ,ci nu el mie ,unul ce ma va lasa sa-l rasfat ,unul ce ar fi sincer ...si atunci cand o sa se pictiseasca ...sa-mi spuna ...vom lua pauza ,ii vor reda libertatea ,dar niciodata sa nu ma insele ...m-as suporta..."fie si tradare dar s-o stim si noi"(Ion Luca Caragiale).

13 comentarii:

  1. oare ce leaga doua suflete? chipul, bunastarea.... sau intelegerea, acceptarea, a stii sa asculti, a certa si a da sfaturi in acelasi timp, a uita si a ierta... cine suntem noi sa ne jucam de-a iubirea?
    Fie ca frumosul tau sa te intalneasca cat mai repede... eu deocamdata am parasit Speranta...

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumos Azucena...Intr-adevar toti visam la printul nostru, dar el este la fel ca si noi...Doar ca trebuie sa il gasim...

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte frumos.
    Nu va fi niciodata perfect, dar va veti completa unul pe celalat.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu..nu vrem niste zei langa noi, vrem niste suflete.Tlaloc, sa nu iti pierzi niciodata Speranta

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumos scrii,cat despre printi...nu cred ca mai exista asa ceva in ziua de azi,insa avem tot dreptul sa visam si sa speram la tot ce e mai frumos.O seara cat mai frumoasa:)

    RăspundețiȘtergere
  6. stiu...visam si eu la el..dar am invatat cu timpul ca nu exista "baiatul perfect" doar iubirea il poate face asa ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Tlaloc:doua suflete sunt legate prin intelegere si un sentiment ,poate mai multe.Insa sentimentele sunt infatisate prin comportamentul celuilalt.
    Pifuneata:Sunt deacord cu tine,doar ca poate nu e nevoie sa-l gasim sau sa-l asteptam ,ci o sa vina de la sine.
    Lavinia:asa cred si eu.
    anelise:Eu cred ca un suflet e mai important ca un zeu.
    dream:asa este ,avem dreptul sa visam si chiar daca nu l-am fi avut ,am fi visat ,altfel nici n-as sti sa-mi imaginez viata.
    kid4ever :Exact!De aceea eu sper sa fie "defect" ,sa fie el ,sa-mi fie prieten inainte ,numai asa poti sa-l cunosti mai bine ,altfel ,daca dragostea va disparea il vei vedea real si te va inspaimanta si desi niciodata nu e prea tarziu ,uneori ai pierdut multe sanse pe care n-o sa le mai recuperezi niciodata.

    O zi frumoasa tuturor si av multumesc pentru comenturi ,voi imi da-ti incredere sa scriu in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  8. doua suflete trebuie sa se intalneasca. apoi ele se vor recunoaste imediat. nu trebuie sa definim legaturile dintre ele si nic sa le cautam. ele sunt, si atat.

    RăspundețiȘtergere
  9. stii cum e, print poate deveni si un om de rand. conteaza cum il vezi tu si nu cum il vad restu oamenilor. oricum el e pe undeva si va aparea in viata ta atunci cand te astepti mai putin >:D<

    RăspundețiȘtergere
  10. iubirea il face pe orice baiat printul perfect, sufletul pereche, trebuie doar sa te indragostesti...:)

    RăspundețiȘtergere
  11. The Shadow: probabil ca da ,accept parerea ta ,dar nu e si a mea ,nu cred in dragoste la prima vedere ,desi sunt o visatoare .
    Alexandra :Asa cred si eu.
    BellaVanilla: asa este ,dar oare dragostea nu se av opri sa mai fie atat de irationala?Atunci nu vom observa ca nu exista printi si printese?

    Va multumesc pentru vizita ,va astept cu drag de fiecare data cand simtiti nevoia sa intrati in gandurile si amintirile mele.

    RăspundețiȘtergere
  12. very good text, full of reflexions and romance :)
    the perfect being does not exist, stop idealizing our happiness and let make love! Happy he who loves! (of course this is my personal opinion)
    Bye**

    RăspundețiȘtergere
  13. foarte tare remarca de final, a lui Caragiale...e dintr-o Scrisoare pierduta, nu-i asa? Branzovenescu si Farfuridi...:))

    RăspundețiȘtergere