marți, 5 octombrie 2010

ღIntelesul meuღ

                Am mai zis ,am mai scris si mereu voi afirma ca-s o carte deschisa atat catre noi orizonturi cat si pentru voi .O carte uneori de dragoste ,alteori de actiune ,uneori sunt un manual de scoala ,alteori sunt doar cuprinsul ...un cuprins gol ,notiuni incerte ,ganduri nerostite ,fapte naintelese.Cauta la finalul vietii mele e cuprinsul sau o foaie nescrisa?E o foaie nescrisa conturata cu un chenar alb si un interior dornic de a fi armonizat.Sa luam o pagina din mijloc,descifrezi ceva? Eu nu vad decat semne chinezesti asezate intr-o dezordine neanteleasa.Ma uit la inceput ,acum te vad ,te vad pe tine ,in inceputul vietii mele ,esti ca un parfum puternic si unic ce-s aseaza amprenta umeda cu saruturi pe paginile mele ce-s pierd din tinerete cu fiecare secunda si cuvant.
              Sunt eu ,sunt un rac ,sunt o stea cazatoare sunt un destin dornic sunt o devenire a realitatii ,sunt o visatoare a lumii si-s o ghicitoare a viselor abstracte.Nu vreau sa fiu o papusa ,nu vreau sa fiu un balon cu aer ,ci vreau sa fiu antropizata de viata ...Cum pot fi antropizata si in viata?Cum?Doar in somn ,atunci cand sunt vizitata de cele mai incingatoare raze ale imaginatiei ,atunci cand mosnstrii ,dar si zanele isi fac loc catre portita deschisa in viziunea mea.
              Cat mi-as dori sa nu ma repet! Cat mi-as dori sa fiu ca voi ,o unica stralucitoare ,cat mi-as dori sa fiu doar eu ,dar cat imi doresc sa fiti doar voi!!!

21 de comentarii:

  1. sa nu+ţi fie frică să fii tu, asta e important.

    RăspundețiȘtergere
  2. cateodata spuneam "suntem ceea ce vrem sa fim"
    Acum sunt Tlaloc, prins im mrejele vorbelor, si totusi o viata de om, un simplu om, sentimente, trairi, regrete, iubire, amintiri...prins intre mit si realitate, intre fictiune si adevar, intre creatie si vis...mereu aruncat in mocirla, dar mereu ridicat in picioare cu fata luminata...
    Mi-a placut sa iti rasfoiesc acest blog, o sa mai trec pe aici!

    RăspundețiȘtergere
  3. cel mai important e sa fii tu, sa te cunosti, sa te cauti si sa te iubesti asa cum esti!

    RăspundețiȘtergere
  4. oamenii care se plac sunt oameni care sunt placuti si de cei din jur...aici e vb si de respectul de sine ....

    RăspundețiȘtergere
  5. Tlaloc: sunt deacord cu tine.Te astept cu drag sa mai rasfoiesti acest blog.
    The Shadow:asa este,dar pentru a te cunoaste ,ai nevoie sa accepti ca ai defecte ce nu pot fi indreptate .Poate le ascunzi ,dar nu la infinit,trebuie sa iti accepti calitatile si partilenegative pentru a fi acceptate si de altii.
    Iulia:dar nu poti sa te placi doar intr-o inchipuire ,devi egoist si-ti spui:" ma plac sunt frumos sunt etc" ,iar asta devine enervant pentru ceilalti ,nu intotdeauna trebuie sa le oferi tuturor realitatea si imaginea in care te placi .Trebuie sa te placi fara sa o arati altfel vei putea fi considerat inganfat/a.

    O seara frumoasa tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  6. defecte: defectele fac parte din personalitaea fiecaruia. toti le avem. iar uneori, si aceste defecte pot fi dulci si pot deveni calitati! depinde cum le va privi celalalt in intregul tau!

    RăspundețiȘtergere
  7. respectul de sine reprezinta acceptarea calitatilor dar si a defectelor propriei persoane... acesta conditioneza automat increderea pe care fiecare persoana o are in fortele proprii... e normal ca nu trebuie sa arati tot...egoismul reduce capacităţile intelectului...

    RăspundețiȘtergere
  8. Vor ajunge, odată, dorinţele să prindă viaţă în lumină...

    RăspundețiȘtergere
  9. Pai esti unica si stralucitoare.... nu te indoii de asta...:)

    RăspundețiȘtergere
  10. The Shadow, iulia: sunt deacord cu amandoi.
    catalin fudulu:probabil ca da ,oricum dorinetle se schimba cu trecerea timpului in functie de evolutia pe care o avem si modul in care ne dezvoltam.
    Lacrimi sterse:multumesc,si tu esti o persoana speciala ,trebuie sa inveti sa te apreciezi mai mult.

    O seara placuta.

    RăspundețiȘtergere
  11. Azucena...inseamna crin in spaniola...crinul e floarea mea preferata..de 1000 de ori prefer crinii in locul trandafirilor....(asta a fost o remarca in ceea ce priveste nickname-ul tau:)...)

    Cartea deschisa esti tu...acele semne chinezesti asezate intr- dezordine neinteleasa sunt defapt gandurile tale...nu esti echilibrata si totusi tu iti cauti echilibrul..pentru ca am observat la final ca ai spus " vreau sa fiu ca voi"...e minunat sa stii ce vrei de la viata..dar nu incerca sa copiezi..fii unica..evolueaza in propria carapace si afirma-te prin unicitatea ta:) ...

    RăspundețiȘtergere
  12. NightShadow:Da ,azucena inseamna crin in spaniola,tocmai de aceea am ales aceasta denumire.Crinul arata puritatea si e la fel ca si la tine floarea mea preferata.Si eu cred la fel ,am gandurile prea imprastiate.Da vreau sa fiu ca voi ,e doar o exagerare ,nu as copia niciodata pe niemni ,din contra imi place sa fiu originala.Mai cred ca dorintele nu terbuie sa fie neaparat decise dinainte ,uneori trebuie sa fim spontani si sa nu ne facem dorinte si planuri dinainte.

    O seara frumoasa tuturor celor acre imi vizitati blogul.

    RăspundețiȘtergere
  13. Si eu m-am simtit de multe ori ca o carte.Uneori deschisi, alteori ne închidem în noi...Mie îmi place sa ma las descoperit, usor-usor, fila cu fila pana la cuprins.

    RăspundețiȘtergere
  14. fiecare om e special in felul lui. fii tu si e cel mai important:*:*

    RăspundețiȘtergere
  15. As always, it's pleasant to you read ! ;))
    Bye !!

    RăspundețiȘtergere