luni, 18 aprilie 2011

ღEtapele vietiiღ

                      Cu o fata angelica privea timid un chip de copil ce-abia acum prindea viata ,incepea sa cunoasca lumea si sa o priveasca cu ochii mari si plini de curiozitate inumana.













In trup i-e frumusetea ,timiditatea si-n ochii albastri o simpla dorinta de-a fi femeie ,de-a trece peste poarta naivitatii ,de a se inalta deasupra tuturor ,e gandul dulce-al maturitatii ,al frumusetii adolescentine.















 Mireasa si mama ,si-apoi cu gandul impacat ,apoi iubita si iubind mereu un alt suflet ,legata vesnic de-un copil ,zambind cand il vede mergand ,razand si dojenindu-l cand il vede cazand ,apoi plangand cand il vede plecand ,dar in suflet stie ca acolo ii va fi mai bine.


 







Un drum ,un altul ,un drum periculos si misterios .Un alt ceva ,un nou ceva ,aceea clipa de tacere ,in care realizam dorinta de a urca ,dorinta de a mai avea cateva clipe pentru a le spune florilor ca le-am iubit ,pentru ai surade soarelui si pentru a plange cateva lacrimi in semn de omagiu pentru cei dragi.






23 de comentarii:

  1. cat de frumos:X primele trei
    ultima imagine si untimul text sunt asa "dure":-s

    RăspundețiȘtergere
  2. Andreea Cristache: Ultima imagine este dura ,dar textul nu ,eu cred ac textul lasa totusi o nota de visare a ceea ce poate fi dincolo de viata ,eu vad moartea ca ceva linistit ,ca o clipa de meditatie vesnica , Doar ca prin aceasta imagine am vrut sa arat ca viata nu este doar frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai mare dreptate..Poate chiar cea ce urmeaza dupa moarte e o chestie frumoasa:x

    RăspundețiȘtergere
  4. E un articol maginific!:] Imi place mult adolescenta ... si maturitatea8->.

    RăspundețiȘtergere
  5. Genial articolul....pozele sunt geniale :X

    RăspundețiȘtergere
  6. cat de bine ai iulustrat etapele vietii...

    RăspundețiȘtergere
  7. Cât de frumos... și imaginile sunt superbe....

    RăspundețiȘtergere
  8. mai vreau din astea ;x.
    foarte frumos :) !

    RăspundețiȘtergere
  9. E superb! :X

    As incerca sa evidentiez si eu aceste etape in versuri :X
    Desi nu cred ca o fac mai bine ca tine

    RăspundețiȘtergere
  10. Nota 11 cu plus.

    E foarte frumos,si pozele sunt pe masura:X

    RăspundețiȘtergere
  11. Frumos ''ceai'' scris tu numai k eu unul nu prea ma regasesc nici in ''mama'' sau ''mireasa'' si cu atat mai putin in ''dorinta de a fi femeie''=)) dar oricum e foarte faina postarea:*si pozele alese sunt iar f misto:P

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumesc pentru aprecieri siii intr-o masura ai dreptate,nu vreau sa dau din casa:d.
    Cu privire la postul tau am observat ca in fiecare imagine e cate un inger si mi-am adus aminte de un citat: "Doamne, ai dat aripi îngerilor ca să fie mereu departe.".

    RăspundețiȘtergere
  13. Cat de bine le-ai potrivit cuvintele Si cat de frumos suna!

    RăspundețiȘtergere
  14. Unknown_avenger_93 : Ai pofta de "ceai" :)) Poi esti tu sigur ca nu te regasesti nici in mama nici in mireasa ? :))

    Christina: Da ,am ales ingeri ,pentru ca dincolo de orice om se afla ingerul sau ,si orice inger e frumos ,adica in orice om exista si bunatate ,dar si un os rau ,fiecare alege daca lasa sa-i predomine viata ingerul sau demonul ,oricum in orice om exista un echilibru intre rau si bine.Nu stiu daca ai observat ,dar in prima poza sunt niste scari dupa care ingerul a coborat ,fiind copil ,iar in ultima sunt " tot aceleasi scari" ,prima data cele ale inceputului si apoi ale finalului ,cand ingerul pleaca de pe Terra recapatandu-si fortele dupa ce reuseste sa urce acele scari pe care le-a si coborat odata.

    RăspundețiȘtergere
  15. x-( ha hax-( las' k vezi tu ...ai chef de mistouri ha??:))la asta ma pricep si eu...deci cum ziceam ..las' k vezi tu>:)

    RăspundețiȘtergere
  16. Unknown_avenger_93: deabia astept sa vad eu :* . Hai sa nu ne "spalam hainele" in public :))

    RăspundețiȘtergere
  17. Astăzi este cea mai fericită zi din viața mea, am încercat toate mijloacele posibile pentru a rămâne însărcinată timp de peste 8 ani după ce m-am căsătorit cu soțul meu iubitor, dar nimic nu a funcționat pentru mine până când am întâlnit un prieten foarte bun de-al meu care m-a îndrumat către Dr Dawn acuna. , i-am scris Dr. Dawn acuna pe Whatsapp și i-am explicat situația mea, mi-a dat lumile ei și mi-a promis că mă va ajuta, am făcut tot ce mi-a cerut, am fost la spital la 4 săptămâni după vrajă și doctorul a spus că sunt însărcinată, asta a adus bucurie gospodăriei mele, în sfârșit am copilul meu frumos, acum sunt o femeie căsătorită fericită, toate mulțumesc Dr. Dawn acuna, contactați-o pentru orice fel de soluție,
    * Daca vrei sa ramai insarcinata.
    * Dacă doriți să opriți avortul spontan.
    * Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    * Dacă vrei să ai o casă fericită.
    * Dacă vrei noroc sub orice aspect.
    * Dacă aveți probleme cu vaginul/penisul.
    Ea te va ajuta imediat.
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere